Colofon & disclaimer

Colofon

Website:

Deze website gebouwd met behulp van het Content Management Systeem (CMS) WordPress www.wordpress.org onder licentie van GPLv2 van The Free Software Foundation.

Het template is afkomstig van SiteOrigin, https://siteorigin.com/


Disclaimer

Links naar externe sites:

Op de webpagina’s van wimscholte.nl bevinden zich links naar externe websites. wimscholte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites. Ook niet voor de privacybescherming op die pagina’s, of voor de diensten die zij eventueel aanbieden.

Auteursrechten:

Op de inhoud van de webpagina’s van wimscholte.nl, op het eigen logo en alle eigen (fotografie) werk van Wim Scholte rusten auteursrechten. Deze behoren toe aan wimscholte.nl Niets van deze website en webpagina’s mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm of wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enige andere manier. Dit is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van wimscholte.nl.

Werk aan de muur:

wimscholte.nl heeft maakt als aanbieder gebruik van de website www.werkaandemuur.nl. Via deze website kan werk van Wim Scholte worden besteld. wimscholte.nl is op generlei wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor de dienstverlening en/of het uiteindelijk geleverde product. Als u gebruikt maakt van de diensten van werkaandemuur.nl zijn de algemene woordwaarden van dit bedrijf van toepassing. Klik hier om deze te lezen.

 

 

Scroll naar boven